Happy new year! De start van een nieuw jaar betekent ook de start van het nieuwe mode seizoen. De nieuwe collecties stromen langzaam aan binnen en de winkel wordt weer omgetoverd naar een waar inspiratie paradijs voor SS19!

And we got news! Want zo’n eerste inspiratie corner is al te vinden. Les Coyotes de Paris is namelijk binnen en vandaag nemen wij je mee door de nieuwe collectie!

Kleur is key dit seizoen en mag dus zeker niet ontbreken in the mini-me closet. In de SS19 collecties zul je veel verschillende kleurtjes tegenkomen, maar Les Coyotes de Paris focust zich op het klassieke marine palette in een modern jasje. Denk aan navy, fel rood en hemelsblauw met hier en daar een beetje zwart en wit.

The right kind of French flair. De mooie stoffen zoals chambray en ramie zorgen voor een chique uitstraling. Met de flowy skirts kan jouw it-girl straks over de boulevard paraderen als de beste. IJsje in de ene hand, strandtas in de ander en je hebt een perfect Instagram kiekje te pakken!De fleurige bloemen prints en de mooie geborduurde ruches geven je het romantische van Parijs.

Metallic zul je dit seizoen veel zien. Daarom is een jas als deze een echte eyecatcher! Combineer deze met een jeans, chunky sneakers en een fijne sweater.