Happy sun-day! Het zonnetje schijnt vandaag heerlijk en als we het weerbericht mogen geloven blijft dat vanaf nu wel even zo. Dat betekent dat een fijne zonnebril voor je kleine boy of babe een must is! En welke brillen zijn nu meer tof dan die van Izipizi?

In onze laatste mail schreven we ook al over dit te gekke merk. Dit seizoen hebben ze een fantastische nieuwe collectie met de naam ‘Flash Lights’. Deze collectie staat in het teken van licht, pastel-kleuren en fun! De brillen kregen dan ook te gekke namen als ‘Orange Firework’, ‘Blue Balloon’, ‘Pink Halo’ en ‘Light Azure’.

De monturen zijn wel hetzelfde gebleven en bestaan nog steeds uit #C, #D, #E en #G. Deze monturen zijn er van retro tot rond, dus voor ieder wat wils. Wij zijn dit seizoen enorm van van monduurtje #G, volledig rond en in combinatie met een stoere donkere kleur is het net een mini designer-bril. In een frisse kleur als ‘Pink Halo’ of ‘Blue Tortoise’ is ‘ie juist lekker funky! Je kunt er dus alle kanten mee op!

Voor zowel baby (0-12 maanden), kids (12-36 maanden) en junior (3-10 jaar) hebben we dus heel veel nieuwe brilletjes binnen. Je shopt ze nu allemaal in onze webshop. Voor een fijn brilletje betaal je €24.95 of €34.95, daarbij krijg je een mooi doosje, hoesje om hem in te bewaren en bij de kleine brillen ook een koortje zodat de bril beter blijft zitten.

Liefs, team Lemonade!